AURA TURISM

Adresa: Str.Vanatori, nr 83, Sebes, jud. Alba
Nr. Reg. Com.: J01/14/2010
CUI: RO26394626

Licenta de turism: 734/2019
Polita de asigurare: I-55954, valabila pana la 07.01.2024
Brevet Turism: 16541/2010
Manager Turism: Marginean Laura Adriana

Cont Lei: RO75 BTRL 0010 1202 K774 51XX
Cont Euro: RO50 BTRL 0010 4202 K774 51XX
Banca: Banca Transilvania

Tel.: 0258/731048
E-mail: office@auraturism.ro

Cine suntem

Agentia AURA TURISM a fost infiintata in 2010 din pasiune pentru turism. Suntem atenti la dorintele turistilor și ne dorim să le oferim întotdeauna clienților noștri cea mai bună experiență, indiferent de destinație.

Echipa AURA TURISM este formată din oameni motivați și pregătiți (prin training-uri interne sau externe de specializare și comunicare) la standarde înalte pentru satisfacția clientului, consumator al produselor noastre de turism.

Fiecare destinație de vacanță este unică și de-a lungul anilor am ajuns la concluzia că turismul este cel mai frumos job din lume. Asadar, suntem fericiți să oferim turiștilor nostri o parte din această fericire.

Ce facem

Găsești toate serviciile de turism de care ai nevoie! Indiferent că dorești un zbor cu avionul, un city break sau un pachet charter, suntem aici să te ghidăm și să iți găsim cele mai bune oferte din zecile de mii disponibile.

Avem peste 45 de furnizori și parteneri (inclusiv cele mai mari GDS-uri de cazare și bilete de avion) cu care lucrăm în fiecare zi, permițându-ne astfel să avem acces la toată oferta de servicii globală. Astfel, noi triem prin toate ofertele, alegem și personalizăm destinația și ți-o prezentăm.

Totodată, prin website-ul nostru, ți-am pus la dispoziție tehnologia ca să poți căuta și singur, la orice oră, ce destinații și servicii dorești.

Cum facem

Am investit în tehnologie, pentru a iți putea oferi soluții moderne de travel online, pentru a te informa despre sau pentru a cumpăra (online cu cardul) ofertele de Early Booking, Last Minute sau servicii de Zboruri, Cazare și City Break, oricând doreși, în timp real.

Însă, dincolo de tehnologia modernă, considerăm că personalul nostru îți poate acorda consultanță personalizată, în funcție de experiențele anterioare și informațiile agenției din anul curent sau anii trecuți.

DOCUMENTE AGENTIE

Licenta Turism
Polita Asigurare
Brevet Turism