Mr & Mrs K. Lofts este situat in inima orasului Potos. Toate restaurantele, cafenelele si magazinele sunt la doar 5 minute de mers pe jos Statia de autobuz si taxiul se afla in apropiere de cazare pentru a va duce la toate plajele minunate de pe insula. Dispune de sase unitati de cazare, patru dintre ele in fata cladirii, pe marginea strazii principale si a drumului principal care poate gazdui max 3 persoane si doua in partea din spate a cladirii unde se afla curtea care pot gazdui max 4 persoane. persoane. Ferestrele si usile sunt realizate din sticla speciala, care este foarte izolata fonica. Unitatile de cazare sunt tip mansarda si sunt formate pe doua niveluri (nivel inferior 19-21 m2 si 9 m2 superior). Fiecare dintre ele are un pat dublu la nivelul superior si un pat de o persoana sau o canapea de colt in partea de jos, astfel incat pot gazdui trei sau patru persoane.
Toate Loft-urile au podea laminata, aer conditionat, TV cu ecran plat cu SAT TV, internet WiFi, bucatarie complet utilata (frigider mic, doua plite, aparat de cafea, ceainic, prajitor de paine) pentru pregatirea meselor de baza, usoare (prajirea nu este permis) si o baie privata cu dus si uscator de par. Serviciul de menaj este asigurat in fiecare zi, schimbarea prosoapelor la doua zile si schimbarea lenjeriei de pat o data la trei zile, iar toate facilitatile noastre sunt fara parabeni. Unitatea de cazare dispune de parcare privata (la 30 m de cazare) iar pe plaja orasului din Potos (270 m de cazare) cooperam cu un bar pe plaja unde sezlongurile pentru oaspetii nostri sunt gratuite si beneficiaza si de o reducere de 10% a listei de preturi. Facilitatea noastra ridica nivelul de lux si confort in Potos si mai mult si este foarte recomandata pentru familii de pana la 4 persoane.

vezi mai multe

Autocar Charter Thassos Tur 2024 Bucuresti - Thassos; Autocar Charter Thassos Retur 2024 Thassos - Bucuresti; Package commission; Rounding

vezi mai multe

Sejururi cu autocarul din Timisoara catre Mr & Mrs K Lofts, Thasos, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate